Vores specialistområder

Bencke & Partners er specialister i rekruttering, headhunting og interimløsninger af højtkvalificerede medarbejdere indenfor økonomi, regnskab og finans – fra operationelt til C-level niveau.

Vi har solid erfaring og indsigt i virksomheders forretning og økonomiske discipliner, hvilket gør os til en attraktiv samarbejdspartner gennem hele rekrutteringsforløbet.

Vores fokus er tiltrækning og fastholdelse af de helt rigtige ressourcer til din virksomhed, og vi skiller os ud ved at lægge vægt på forarbejdet/analysedelen inden opstart.

Vi arbejder derfor struktureret med afdækningen af virksomheden og opgaven, så vi har et fuldstændigt billede og fundament at arbejde ud fra.

Analyse/Afdækning

Det er vores overbevisning, at årsagen til fejlrekrutteringer ligger i et forarbejde, der ikke er gjort grundigt nok og at svarene for succes i fremtidige rekrutteringer kan findes i den nuværende organisation.

For at få succes i en rekruttering er man nødt til at gå tilbage i organisationen og få belyst flere elementer, så man sikrer sig et ordentligt grundlag. Vores koncept hedder ”10 skridt tilbage”.

Det kan eksempelvis være spørgsmål af følgende karakter, der afdækkes inden opstart af opgaven, og som benyttes i en virksomhedsanalyse:

  • Er organisationen gearet til at få nye medarbejdere ind?
  • Hvem skal tage sig af dem? Kan nogle føle sig oversete?
  • Hvem er top performeres, hvorfor og hvilke kvalifikationer og uddannelse har de?
  • Hvilken strategi er der lagt?
  • Kan strategien have en direkte indflydelse på den nye medarbejder?

Ønsker du at komme i kontakt med os?


Bencke & Partners er en rekrutterings- og searchvirksomhed med mere end 20 års erfaring.

Vi specialiserer os i rekruttering, headhunting og interimløsninger til områderne økonomi, regnskab og finans – fra operationelt til C-level niveau.

Her kan du læse mere om Bencke & Partners, og hvad vi står for som virksomhed.

Hvis du ønsker flere opdateringer og information fra Bencke & Partners og rekrutteringsbranchen som helhed, kan du følge os på Facebook og/eller Linkedin.