fbpx

Ledige stillinger2021-11-03T15:25:52+02:00

Ledige stillinger

Vær opmærksom på at mange af vores stillinger ikke bliver annonceret, da de lukkes via netværk eller vores database.
Vi anbefaler derfor altid at du lægger dig ind i vores database, så vi har mulighed for at søge dig frem til stillinger der ikke bliver annonceret her på siden.

3. november 2021

Material Controller til Danone

Bencke & Partners is looking for a Material Controller with a structured approach and a holistic overview to the finance team covering Nordics and Baltics. Your position is placed at the Danish office in Allerød.

You are offered a career in a purpose driven and fast-moving international company with a performance culture.

Your main responsibilities will be to critically review costing, monitoring and control of material costs for NORBAL (Nordics & Baltics) in close cooperation with key business stakeholders.

3. november 2021

Revisorer til Rödl & Partner Denmark

Bencke & Partners søger analytiske og forretningsorienterede revisorer til Rödl & Partner Danmark.

Rödl & Partner Danmark er et internationalt, moderne og innovativt revisionshus i vækst og med en massiv klienttilgang og en stor klientportefølje har de brug for nye kolleger til kontoret i København.

19. oktober 2021

Bencke & Partners søger en dedikeret og passioneret Area Export Manager til NoriDane Foods A/S.

NoriDane Foods er det hurtigst voksende handelsselskab i Europa og med fortsat kraftig vækst og fokus på et ekstraordinært serviceniveau, vil du blive en del af en spændende global virksomhed, hvor ”the sky is the limit”.

Som Area Export Manager har du ansvar for trading/handel af kød i et specifikt geografisk område. Med et indgående kendskab til dit marked, de globale handelskræfter samt udbud og efterspørgsel formår du at forene køber og sælger i den bedste handel.

18. oktober 2021

Treasury Manager til Københavns Lufthavne A/S

Bencke & Partners søger en proaktiv Treasury Manager til Finance i Københavns Lufthavne A/S.

Som Treasury Manager er du ansvarlig for finansiering og cash management i CPH og det forventes, at du er proaktiv, fremsynet og en key advisor, der løbende undersøger og udfordrer CPH’s kapitalstruktur.

Treasury i CPH består primært af vedligeholdelse af eksisterende og etablering af fremtidige låneforhold samt monitorering af den daglig cash-management. Derudover vil du samarbejde tæt med Strategic Finance for at kunne forudsige de fremtidige finansieringsbehov.

15. oktober 2021

Rekrutteringskonsulent til Bencke & Partners

Bencke & Partners vækster fortsat og søger en rekrutteringskonsulent… er det dig? 

Bencke & Partners er en rekrutterings- og searchvirksomhed, der primært har fokus på rekruttering af medarbejdere, specialister og ledere inden for områderne Økonomi og Salg.

Vi samarbejder med virksomheder af alle størrelser og alle brancher og da vi er i kraftig vækst, søger vi endnu en medarbejder til vores rekrutteringsteam.

Som Rekrutteringskonsulent får du ansvar for egne kunder og egne opgaver og du vil selvstændigt drive rekrutteringsprocessen fra start til slut.

30. september 2021

Accountant til All Things Live 

Bencke & Partners søger en selvstændig, servicerende Accountant til All Things Live, der har til huse centralt i København, lige ved Marmorkirken.

All Things Live er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og du vil som Accountant hos All Things Live få indflydelse på det daglige arbejde i takt med optimering og udvikling af arbejdsprocesser og systemer.

22. september 2021

Finance Business Partner til Københavns Lufthavne A/S

Bencke & Partners søger en forretningsorienteret Finance Business Partner med en solid værktøjskasse til Københavns Lufthavne, IOS (Infrastructure, Operations & Services)

Hvis du motiveres af en stilling, hvor du i tæt samarbejde med forretningen og ledelsen driver den finansielle- og strategiske dagsorden, og samtidig har et passioneret mindset omkring Finance Business Partnering, så er dette lige noget for dig!

16. september 2021

Regnskabschef til virksomhed i København City

Bencke & Partners søger en erfaren og selvstændig Regnskabschef til en spændende stilling i underholdningsbranchen.

Hvis du motiveres af en stilling, hvor du får en selvstændig rolle og med rig mulighed for at udvikle regnskabsafdelingen, så er dette lige noget for dig!

15. september 2021

Group Controller til All Things Live Denmark

Bencke & Partners søger en forretningsorienteret og nysgerrig Group Controller til All Things Live i hjertet af København.

Der er stor mulighed for at præge stillingen, da group funktionen er forholdsvis nyopstartet og med et bredt ansvarsområde kan du sætte fokus på de arbejdsopgaver, der motiverer dig mest.

30. august 2021

Business Controller til ALSO A/S

Bencke & Partners søger en forretningsorienteret og selvkørende Business Controller til ALSO A/S i Tåstrup.

Hvis du motiveres af en stilling, hvor du får en vigtig rolle med direkte indflydelse på virksomhedens bundlinje og med rig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer, så er dette lige noget for dig!!

24. august 2021

Lønansvarlig

Bencke & Partners søger en systematisk, selvkørende og serviceminded Lønansvarlig til Plesner Advokatpartnerselskab i København Ø.

Hvis du motiveres af at være en værdiskabende sparringspartner i en videnstung virksomhed, hvor du bidrager til det gode samarbejde og hvor du får ansvaret for alle lønrelaterede opgaver, så er dette lige noget for dig!

13. august 2021

Nordic Sales Controller 

Bencke & Partners is looking for an independent and analytical Nordic Sales Controller to make an impact for Konica Minolta’s new Nordic finance setup.

Konica Minolta is a market leader in Denmark in the traditional business within print/copy, and through strategical market transformation has also become a recognized player within IT-services such as cloud services, information management and business intelligence.

22. juli 2021

Accountant

Bencke & Partners søger en selvstændig, servicerende Accountant til All Things Live, der har til huse centralt i København, lige ved Marmorkirken.

Du vil som Accountant hos All Things Live få indflydelse på det daglige arbejde i takt med optimering og udvikling af arbejdsprocesser og systemer. Samtidig bliver du en del af en dynamisk virksomhed i vækst og en af Nordens største og ældste koncertarrangører.

14th June 2021

Accounting Manager

Bencke & Partners are looking for a structured, analytical and detail-oriented Accounting Manager for Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s in Ballerup.

As Accounting Manager for Denmark, you are responsible for accuracy of financial accounting in accordance with IFRS, local standards and J-Sox.

7. juni 2021

Group Tax Manager

Bencke & Partners søger en erfaren og analytisk Group Tax Manager til Scan Global Logistics (SGL).

Som Group Tax Manager er du ansvarlig for alle skatterelaterede forhold i et globalt perspektiv; hvilket dækker dansk og international skatterådgivning, transfer pricing, compliance, lead på skatteprojekter, control framework og udvikling af skatteværktøjer og software.

27. maj 2021

Senior Group Financial Controller

Bencke & Partners søger en analytisk og løsningsorienteret Senior Group Financial Controller til Scan Global Logistics (SGL) – en global transport- og logistikvirksomhed i kraftig vækst, som lægger stor vægt på medarbejdertrivsel og udvikling.

Du bliver en del af Group Reporting teamet, hvor du med dine kompetencer og solid erfaring vil bidrage til at de forskellige opgaver inden for rapportering, konsolidering, IFRS og kvalitetssikring udføres optimalt i teamet.

22. maj 2021

Relationsskabende Salgskonsulent

Bencke & Partners søger en udadvendt og relationsskabende Salgskonsulent til Danmarks mest innovative og professionelle virksomhed inden for erhvervsrengøring. Suveren vækster og har brug for en ny ambitiøs kollega til salgsteamet i Hvidovre.

Med fokus på opsøgende B2B salg til nye kunder inden for erhverv, hotel og restauration på Sjælland, får du ansvaret for at opbygge og vækste dette vigtige kundesegment.

20. maj 2021

Erfarne revisorer til internationalt revisionshus

Bencke & Partners søger analytiske og forretningsorienterede revisorer til Rödl & Partner Danmark – et internationalt, moderne og innovativt revisionshus i vækst.

Som revisor hos Rödl & Partner Danmark bliver du en del af et stort internationalt netværk og brand og indgår i et udviklende arbejdsfællesskab med kolleger fra en række andre lande. Vi har et tæt samarbejde med Rödl & Partners internationalt og leverer services, der hjælper klienten hele vejen rundt og på tværs af landegrænser.

23. april 2021

Sales Planning Analyst

Bencke & Partners søger en relationsskabende og struktureret Sales Planning Analyst til international virksomhed i autobranchen i hovedstadsområdet.

Du bliver en del af Sales Planning afdelingen, som har en vigtig og central position i virksomhed og der vil være et bredt samarbejde på tværs i organisationen.

20. april 2021

Salgsleder

Bencke & Partners søger en relationsskabende og motiverende Salgsleder til innovativ virksomhed inden for Facility Management med stort fokus på bæredygtighed.

Som Salgsleder har du ledelsesansvar for salgs- og marketingteamet og du har en synlig og motiverende ledelsesstil, hvor du går forrest og skaber engagement for vision, kultur, værdier og mål.

Upload CV

Klik her for at uploade dit CV i vores database

Upload CV
Go to Top