fbpx

Ledige stillinger2021-11-03T15:25:52+02:00

Ledige stillinger

Vær opmærksom på at mange af vores stillinger ikke bliver annonceret, da de lukkes via netværk eller vores database.
Vi anbefaler derfor altid at du lægger dig ind i vores database, så vi har mulighed for at søge dig frem til stillinger der ikke bliver annonceret her på siden.

26. januar 2023

CFO til EDF Danmark

Bencke & Partners søger en CFO med en stærk regnskabsmæssig baggrund til en ledende økonomistilling hos EDF Danmark A/S med kontor i Hvidovre.

Du sidder måske nu som erfaren revisor eller som regnskabsansvarlig i en virksomhed, hvor du er klar til at tage det næste skridt i karrieren som CFO.

21. december 2022

Business Services Coordinator for FSN Capital

Bencke & Partners are looking for a positive, structured, and service minded Business Services Coordinator for FSN Capital in the heart of Copenhagen at Kongens Nytorv.

05. december 2022

Payroll Manager

Bencke & Partners søger en faglig stærk Payroll Manager med fokus på motiverende ledelse, til en spændende konsulentvirksomhed i Storkøbenhavn.

Hvis du motiveres af at levere god kundeservice, har øje for salg og er naturligt opmærksom på hvordan dine medarbejdere trives og motiveres, så er dette lige en stilling for dig!

29. november 2022

Project controller til Københavns Lufthavne

Bencke & Partners søger en proaktiv og analytisk project controller med en veludviklet forretningsforståelse til Københavns Lufthavne, Controlling & Reporting.

Hvis du motiveres af en stilling, hvor du med ansvar for egne projekter og med tværfaglig sparring med Lufthavnens anden project controller er med til at styrke de tværgående finansielle processer omkring lufthavnens investeringer, så er dette lige noget for dig!

25. november 2022

Head of Accounting

Bencke & Partners søger en selvkørende og forretningsorienteret Head of Accounting til Unisport HQ i København.

Som Head of Accounting vil du være ansvarlig for koncernens regnskabs- og lønfunktion, der varetager regnskab og økonomistyring for alle selskaber i koncernen.

24. november 2022

Senior Contract Managers til DSB

Bencke & Partners søger flere Senior Contract Managers til professionel kontraktstyring af de største bæredygtige projekter i DSB.

Som Senior Contract Manager får du rig mulighed for udvikling i en nøglerolle, hvor du får dit eget ansvarsområde med ansvar for håndtering af kontraktuelle vilkår fra A-Å.

23. november 2022

Accountant til All Things Live

Bencke & Partners søger en selvstændig og serviceminded Accountant til All Things Live, der har til huse centralt i København, lige ved Amalienborg.

Hvis du motiveres af en dagligdag i en kreativ og innovativ branche, hvor du som Accountant vil få indflydelse på det daglige arbejde og optimering af arbejdsprocesser og systemer, så et dette lige noget for dig.

21. november 2022

Group Assistant til stor international medie koncern

Bencke & Partners søger en serviceminded og proaktiv Group Assistant til stor international medie koncern.

Hvis du motiveres af en selvstændig rolle, med en dagligdag der er præget af højt tempo og godt humør, i en kreativ og innovativ branche hvor to dage aldrig vil være ens, så er dette lige noget for dig.

18. november 2022

Finance Manager til stor international medie koncern

Bencke & Partners søger en forretningsorienteret og faglig stærk Finance Manager til stor international medie koncern.

Du vil have det daglige ledelsesansvar for en Finance Assistant og du vil samarbejde bredt på tværs i organisationen, herunder også med den danske Group CFO.

Hvis du motiveres af at være en værdiskabende Finance Manager/Business Partner, som støtter op om forretningen med en solid regnskabsfaglig ballast og du bidrager med en ambitiøs, udadvendt og proaktiv tilgang, så er dette lige noget for dig!

27. oktober 2022

Accountant til All Things Live

Bencke & Partners søger en selvstændig, serviceminded Accountant til All Things Live, der har til huse centralt i København, lige ved Amalienborg.

Du vil som Accountant hos All Things Live få indflydelse på det daglige arbejde i takt med optimering og udvikling af arbejdsprocesser og systemer.

24. oktober 2022

Project controller til Københavns Lufthavne

Bencke & Partners søger en proaktiv og analytisk project controller med en veludviklet forretningsforståelse til Københavns Lufthavne, Controlling & Reporting.

Med ansvar for egne projekter og med tværfaglig sparring med Lufthavnens anden project controller er du med til at styrke de tværgående finansielle processer omkring lufthavnens investeringer.

14. oktober 2022

Administrationsmedarbejder

Bencke & Partners søger en selvkørende og engageret administrationsmedarbejder til den private velgørende forening Hellebro.

Hellebro hjælper unge hjemløse og udsatte i en samlet indsats, der bl.a. består af værested, herberg og udslusningsboliger og de har brug for en ny dedikeret kollega til en nyoprettet stilling i Valby.

Hvis du motiveres af en stilling, hvor du i en administrativ rolle bliver en integreret del af et levende hus med en stor fællesskabsfølelse, så er dette lige noget for dig!

13. oktober 2022

Freelance økonomiprofiler

Bencke & Partners søger fagligt stærke økonomiprofiler til spændende interimopgaver, hvor du som konsulent hjælper virksomheder med at styrke det økonomiske overblik, bidrage til den daglige drift og videreudvikling.

Du vil agere som selvstændig konsulent via en samarbejdsaftale med Bencke & Partners, hvor du i en kortere eller længerevarende periode varetager økonomiopgaver hos en virksomhed.

02. september 2022

Senior Business Controller

Bencke & Partners søger en proaktiv og engageret Senior Business Controller til Nobina A/S i Glostrup.

Hvis du motiveres af en stilling, hvor du med en proaktiv tilgang løbende skal identificere forbedringer og komme med forslag, beregninger, analyser og beslutningsgrundlag, der støtter og supportere ledelsen i DK og Sverige med at opnå vækst og strategimål, så er dette lige noget for dig!

31. august 2022

FP&A Manager

Bencke & Partners søger en erfaren og selvstændig FP&A Manager til Business Finance hos Københavns Lufthavne.

Du vil have det overordnede ansvar for financial planning både på kort og lang sigt samt forecast og budgetter. Du har desuden ansvaret for at styre processen, udfærdigelse af præsentationer samt output til ledelsen og du vil rapportere til Head of Financial Planning & Analysis.

08. juli 2022

Senior Bid Manager til Nobina A/S

Bencke & Partners søger en analytisk og målorienteret Senior Bid Manager med et højt ambitionsniveau til Nobina A/S i Glostrup.

Hvis du motiveres af en spændende stilling med både stort ansvar og stor frihed, så er dette lige noget for dig!

18. juli 2022

Lead Financial Planner til Københavns Lufthavne

Bencke & Partners søger en erfaren og selvstændig Lead Financial Planner til Partnering & Strategic Finance hos Københavns Lufthavne.

Københavns Lufthavne har gennemgået en stor forvandling og er nu på en ny spændende rejse, hvor man som overordnet ansvarlig for financial planning får rig mulighed for at sætte sit eget præg på hele processtyringen.

Hvis du motiveres af en stilling, hvor du har fuldt eneansvar for området Financial Planning og hvor der er enorme muligheder for at præge dette vigtige fokusområde både proces- og systemmæssigt, så er dette lige noget for dig!

07. juli 2022

Afdelingsdirektør til forsikringsbranchen

Bencke & Partners søger, for en af Danmarks forsikringsselskaber, en forretningsorienteret Afdelingsdirektør med ledelseserfaring fra forsikringsbranchen.

Som Afdelingsdirektør vil du have direkte ledelse af ledere og med fokus på vækst og øget markedsandele i et marked med kæmpe potentiale, får du en unik mulighed for at sætte dit eget præg på den fremtidige succes.

06. juli 2022

Financial Controller til Nobina A/S

Bencke & Partners søger en proaktiv og engageret Financial Controller til Nobina A/S i Glostrup.

Hvis du motiveres af en ansvarsfuld stilling, hvor du får ansvar for en bred vifte af opgaver, så er dette lige noget for dig!

Upload CV

Klik her for at uploade dit CV i vores database

Go to Top