fbpx

Ledige stillinger2021-11-03T15:25:52+02:00

Ledige stillinger

Vær opmærksom på at mange af vores stillinger ikke bliver annonceret, da de lukkes via netværk eller vores database.
Vi anbefaler derfor altid at du lægger dig ind i vores database, så vi har mulighed for at søge dig frem til stillinger der ikke bliver annonceret her på siden.

01. august 2022

Regnskabsansvarlig til international virksomhed

Bencke & Partners søger en forretningsorienteret Regnskabsansvarlig med værktøjskassen i orden til en spændende produktionsvirksomhed i Frederikssund.

08. juli 2022

Senior Bid Manager til Nobina A/S

Bencke & Partners søger en analytisk og målorienteret Senior Bid Manager med et højt ambitionsniveau til Nobina A/S i Glostrup.

Hvis du motiveres af en spændende stilling med både stort ansvar og stor frihed, så er dette lige noget for dig!

18. juli 2022

Lead Financial Planner til Københavns Lufthavne

Bencke & Partners søger en erfaren og selvstændig Lead Financial Planner til Partnering & Strategic Finance hos Københavns Lufthavne.

Københavns Lufthavne har gennemgået en stor forvandling og er nu på en ny spændende rejse, hvor man som overordnet ansvarlig for financial planning får rig mulighed for at sætte sit eget præg på hele processtyringen.

Hvis du motiveres af en stilling, hvor du har fuldt eneansvar for området Financial Planning og hvor der er enorme muligheder for at præge dette vigtige fokusområde både proces- og systemmæssigt, så er dette lige noget for dig!

06. juli 2022

Financial Controller til Nobina A/S

Bencke & Partners søger en proaktiv og engageret Financial Controller til Nobina A/S i Glostrup.

Hvis du motiveres af en ansvarsfuld stilling, hvor du får ansvar for en bred vifte af opgaver, så er dette lige noget for dig!

04. juli 2022

Payroll Manager til Amesto AccountHouse

Bencke & Partners søger en faglig stærk Payroll Manager med fokus på værdibaseret ledelse til Amesto AccountHouse i Søborg.

Hvis du motiveres af en ansvarsfuld stilling i en spændende virksomhed, hvor du får ansvaret for at drive en velfungerende og succesfuld payroll afdeling, så er dette lige noget for dig!

22. juni 2022

Interim CEO til Amesto AccountHouse

Bencke & Partners søger en kompetent CEO til Amesto AccountHouse A/S DK i Søborg.

Stillingen er en midlertidig ansættelse indtil november 2023, da nuværende CEO går på barsel.

03. juni 2022

Business Controller til ALSO A/S

Bencke & Partners søger en relationsskabende og forretningsorienteret Business Controller til ALSO A/S i Tåstrup.

Hvis du motiveres af en stilling, hvor du får en vigtig rolle med direkte indflydelse på virksomhedens bundlinje og med rig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer, så er dette lige noget for dig!

2. juni 2022

Business Consultant – Milestone

Bencke & Partners is looking for a Business Consultant to the Business Performance Management team at Milestone.

When joining Milestone, you will be part of the world’s leading provider of IP Video Management Systems in and beyond security.

If you have solid financial experience and a sound interest in strategy execution, C-suite advisory and stakeholder management and you are looking for an opportunity to utilize everything you know in a role with major impact, this is it!

30. maj 2022

Driftsdirektør til Nobina DK

Bencke & Partners søger en forretningsorienteret og relationsskabende Driftsdirektør til Nobina DK. Du bliver tilknyttet det danske kontor i Glostrup.

Hvis du motiveres af en ansvarsfuld stilling i en spændende international virksomhed, hvor du får en central og vigtig rolle i virksomhedens fremtidige udvikling i Danmark, så er dette lige noget for dig!

09. maj 2022

Erfarne revisorer til internationalt revisionshus – Rödl & Partner Danmark

Bencke & Partners søger analytiske og forretningsorienterede revisorer til Rödl & Partner Danmark.

Hvis du motiveres af et alsidigt, spændende og selvstændigt job, hvor du vil få ansvar for din egen klientportefølje og have direkte klientkontakt, samt er ambitiøs, arbejder selvstændigt og struktureret og har en klar holdning til, hvordan vi bedst understøtter og hjælper vores mange klienter, så er dette lige noget for dig!

05. maj 2022

Legal Counsel DK til Danone (BESAT)

Bencke & Partners søger en løsningsorienteret, selvkørende og serviceminded Legal Counsel til Danone, på det danske kontor i Allerød.

Hvis du motiveres af at være en værdiskabende sparringspartner i en FMGG-virksomhed i vækst, hvor du bidrager til det gode samarbejde og er en vigtig nøglespiller i Legal Nordic & Baltics, så er dette lige noget for dig!

25. april 2022

Regnskabschef til AKF (BESAT)

Bencke & Partners søger en relationsskabende og proaktiv Regnskabschef til AKF Koncernen.

AKF Koncernen er et ejendoms-, udviklings- og investeringsselskab, der udvikler/opfører nye projekter, driver erhvervs- og boligejendomme og investerer i danske virksomheder primært gennem kapitalfonde.

Hvis du motiveres af at være en værdiskabende sparringspartner, og du evner at bygge bro mellem økonomi og resten af forretningen, så er dette lige noget for dig!

22. april 2022

Selvkørende Koordinator til Arburg i Greve (BESAT)

Bencke & Partners søger en serviceminded, struktureret og proaktiv koordinator til produktionsvirksomheden Arburg i Greve.

Arburg er en af verdens førende producenter af kvalitetssprøjtestøbemaskiner til plastforarbejdning. 

Hvis du motiveres af at være bindeleddet i afdelingen, som holder sammen på det hele og sørger for at tingene sker, og du er typen, der på eget initiativ, opsøger ny viden med henblik på at kunne løse opgaverne endnu bedre, så er dette lige noget for dig!

21. april 2022

Regnskabsansvarlig til international virksomhed (BESAT)

Bencke & Partners søger en forretningsorienteret Regnskabsansvarlig med værktøjskassen i orden til en spændende produktionsvirksomhed i Frederikssund.

Hvis du motiveres af en ansvarsfuld stilling i en spændende international virksomhed, hvor du får en central og vigtig rolle i virksomhedens fremtidige udvikling, så er dette lige noget for dig!

13. april 2022

Regnskabsmedarbejder til Labotek (BESAT)

Bencke & Partners søger en struktureret og serviceminded Regnskabsmedarbejder til Labotek A/S i Frederikssund.

Labotek blev grundlagt i 1943, og har været en pioner inden for avancerede løsninger af høj kvalitet til plastindustrien lige siden. I dag er Labotek en førende leverandør af systemer og udstyr designet til krystallisering, tørring, transport, dosering og opbevaring af frit flydende plastgranulater og pulveriserede materialer.

Hvis du motiveres af en stilling, hvor du skal varetage den daglige bogholderifunktion samt styre alt indenfor lønbogholderi som inkluderer både timelønnede i produktionen samt funktionærer, så er dette lige noget for dig!

11. april 2022

Financial Controller til Egernsund Wienerberger

Bencke & Partners søger en analytisk og løsningsorienteret Financial Controller til Egernsund Wienerberger.

Egernsund Wienerberger er Nordens største teglvirksomhed og en del af den østrigske koncern Wienerberger, og er i en proces med at optimere processer, arbejdsgange og værktøjer i Finance funktionen.

Hvis du motiveres af at tage ansvar for egne opgaver med rig mulighed for at sætte eget præg på rollen, med fokus på optimering og implementering af finansielle forretningsgange, processer, rapportering og systemer, så er dette lige noget for dig!

18. marts 2022

Finance Manager til Radisson Hotel Group (BESAT)

Bencke & Partners søger en selvstændig og kompetent Finance Manager med gode kommunikationsevner til Radisson Hotel Groups danske ”Corporate Support”-kontor beliggende på Amager Strandvej.

Radisson Hotel Group er en af verdens største hotelgrupper med mere end 1.600 hoteller i drift og under udvikling i 120 lande.

Hvis du motiveres af en ansvarsfuld stilling, hvor du som Finance Manager skal bidrage med et strategisk mindset samtidig med at du skal have styr på det basale regnskab, så er dette den perfekte mulighed for dig!

10. marts 2022

Lønansvarlig til Plesner Advokatpartnerselskab (BESAT)

Bencke & Partners søger en systematisk, selvkørende og serviceminded Lønansvarlig til Plesner Advokatpartnerselskab i Nordhavn, København Ø.

Hvis du motiveres af at være en værdiskabende sparringspartner i en videnstung virksomhed, hvor du bidrager til det gode samarbejde og hvor du får ansvaret for alle lønrelaterede opgaver, så er dette lige noget for dig

9. marts 2022

Business Intelligence Consultant at Milestone (BESAT)

Milestone has grown to become the world’s leading provider of IP Video Management Systems in and beyond security. They want to blaze new trails, stay curious and push the industry standard and investing in people is how they do it!

Bencke & Partners is looking for a Business Intelligence Consultant who is passionate about BI and business processes and who has good analytical skills and high attention to details.

28. februar 2022

Key Account Manager til Danone (BESAT)

Bencke & Partners søger en relationsskabende og resultatorienteret Key Account Manager til Danone.

Du bliver en nøglespiller for væksten af ​​Danone-brands i Danmark og kommer til at arbejde i tæt samarbejde med mange interne stakeholders på tværs af Norden, herunder marketing, finance og supply chain.

Du vil have et stort ansvar i at venligeholde relationen til de eksisterende kunder og præsentere nyheder på HQ-niveau, med sparring fra det kommercielle salgsteam

Dette er en god mulighed for at udvikle din karriere og blive en stor del af en global organisation, hvor du vil blive tilbudt et fleksibelt arbejdsmiljø, en attraktiv pensionsordning, god fast løn, firmabil, sundhedsforsikring og meget mere.

Upload CV

Klik her for at uploade dit CV i vores database

Upload CV
Go to Top