Persondatapolitik2018-09-14T16:20:17+00:00

Persondatapolitik

Det er vigtigt at du føler dig tryg, når dine persondata er i vores hænder.

Den 25. maj 2018 trådte den nye persondataforordning (GDPR) i kraft. Det betyder at vi som virksomhed skal leve op til en række krav opstillet af EU, når vi behandler persondata. Som rekrutteringsbureau er det utrolig vigtigt at have kunders og kandidaters data, så vi er klædt godt på til at matche en kandidat og virksomhed.

Hvorfor gemmer vi dine data?
Din ansøgning og persondata vil blive gemt i databasen i vores rekrutteringssystem (HR-Manager). Selvom du ikke kommer i betragtning til den stilling du har søgt, gemmer vi dine oplysninger til en eventuel ledig stilling på et senere tidspunkt, medmindre du aktivt kontakter os direkte på info@bencke-partners.dk, for at få slettet dine oplysninger hos os.

Som privatperson får man som følge af den nye persondataforordning en række nye rettigheder overfor den virksomhed der opbevarer persondata på en. Rettighederne indebærer blandt andet:

Der skal altid være tydeligt samtykke
Vi må ikke behandle personlige data om dig, hvis ikke du frivilligt har givet os et samtykke til dette. Samtykket vil blive givet når du uploader dig i vores database, hvor det sidste skridt er en lille boks du skal sætte flueben i. Når fluebenet er sat har vi dit samtykke.

Retten til Adgang
Dette giver dig ret til at anmode om adgang til egne personlige data og til at få at vide, hvordan dine data anvendes af os.
Vi har som virksomhed pligt til at udlevere en kopi af alt den data vi besidder om dig, hvis du anmoder om den. Du kan også selv se, hvilke data vi har på dig.
Når du uploader dit materiale i vores database, gennem HR-manager får du tilsendt et kodeord. Dette bruges til at logge ind på din profil og se, eller ændre din profil med et opdateret CV eller lignende.

Retten til at blive glemt
Hvis du ikke længere ønsker at være registeret i vores database, har du ret til at bede os om at slettet alle dine oplysninger permanent. Det gør vi selvfølgelig med det samme vi ser din anmodning.

Retten til at blive underrettet
Sker der et brud på datasikkerheden som kan kompromittere dine personlige data, har du ret til at blive underrettet indenfor 72 timer fra bruddet opdages af os.

Cookies
Vi anvender cookies – små tekstfiler der lægges på din maskine for at hjælpe os med at give dig en bedre oplevelse når du besøger os. Generelt bruges cookies til at genkende dig når du besøger os igen.

Hvem ser dine data?
Din ansøgning og de persondata du indtaster, vil udelukkende blive brugt i rekrutteringsøjemed og vil blive vurderet af vores medarbejdere. De vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Vi har hos Bencke & Partners opsat en række arbejdsprocesser der sikrer at vi lever op til de nye GDPR-regler. Dette betyder at vi til hver en tid er klar til at modtage jeres forespørgsler og tage hånd om dem med det samme.

Hvis du har klager over Bencke & Partners behandling af dine personlige data, kan du til hver en tid kontakte Datatilsynet.

Du kan få en kopi af dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format ved at kontakte os på: info@bencke-partners.dk