Referencer

Er du i tvivl, om det kan betale sig at anvende et rekrutteringsbureau? Her finder du referencer fra andre virksomheder, der fortæller om deres oplevelse med Bencke & Partners.

Vi valgte Bencke & partners på baggrund af deres meget professionelle tilgang og det enormt strukturerede forløb de arbejder med. Der var en meget klar forventningsafstemning fra start – også ift. forventninger til os – og alle deadlines og krav blev overholdt til punkt og prikke. I forløbet var de også gode til at komme med input og udfordre os, så vi selv blev klogere på, hvilken kandidat vi var på udkig efter. De kandidater vi endte med at have til samtale, var alle på meget højt niveau og det var et luksusproblem at skulle vælge imellem flere individer man godt kunne se i sin virksomhed. I sidste ende lavede vi en ansættelse, som vi har været enormt tilfredse med og som allerede har bevist at investeringen i Bencke & Partners var en god ide.

Jesper Ring Jakobsen – Chief Strategy Officer – Mybanker 

Bencke & Partners har fundet den helt rigtige CFO til os og vi kan trygt give dem vores varmeste anbefalinger. De gav sig tid til virkelig at forstå vores virksomhed og vores behov, hvilket skabte tryghed fra start.

Bencke & Partners kørte en meget professionel proces med løbende opdateringer og deadlines, der altid blev overholdt, og de var også gode til at rådgive os undervejs for at sikre det bedst mulige resultat for alle parter.

Sophie Langkjær-Bain – HR & Compliance Director – EDF Danmark 

Fra start til slut var det en rigtig positiv proces. Det var tydeligt, at Jette havde sat sig rigtig godt ind i virksomheden på forhånd, og også udfordrede dem på deres syn på den ideelle kandidat.

Det var altid nogle behagelige og værdifulde samtaler, jeg havde med Jette, og hun var altid tilgængelig for de spørgsmål, jeg havde undervejs.

Kandidat – Mybanker

Jeg har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Jette fra Bencke & Partners, dette i forbindelse med rekruttering til en CFO stilling i EDF Danmark.

Processen fra start til slut har været yderst behagelig og samtidig meget professionel. Fra første screening over telefonen til det endelige interview, blev hvert trin håndteret grundigt, effektivt og med en høj standard. Som kandidat følte jeg mig meget respekteret og velinformeret hele vejen igennem.

Et stort tak for en rigtig god oplevelse.

Kasper Ekholm – CFO – EDF Danmark

Jeg følte mig meget godt guidet gennem hele processen af ​​Lea. Hun forklarede virksomhedskulturen og jobstillingen godt, og sørgede derved for, at det var et godt match på begge sider. Hun var fuldstændig tilgængelig for mig, hvis jeg havde spørgsmål og fik mig til at føle mig godt tilpas og tryg under en process, der ofte kan være meget stressende. Derfor kan jeg varmt anbefale Bencke & Partners ydelser.

Agnes Kristinsdóttir – Business Services Coordinator – FSN Capital

Mit samarbejde med Bencke og Partners har været yderst behageligt med en meget fin og gnidningsfri proces. Under hele processen oplevede jeg nærvær, empati og hele tiden at være godt opdateret af Jette Flindt.

Bencke og Partners udviser meget stor professionalisme og får en til at føle sig afslappet og tryg under hele processen. Endvidere har der efterfølgende været en meget fin opfølgning.

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Bencke og Partners, og jeg kan kun giver mine varmeste anbefalinger.

Birgitte Juel – Finance Manager – Radisson Hotels

I highly recommend Bettina Bencke and her team. Very good service and attention. In a though recruitment market Bencke & Partners were able to deliver good candidates.

Susan Kaas – HR Business Partner – Also

Rekrutteringsprocessen med Bencke & Partners har været meget struktureret og ærlig. Vi kom godt omkring alle aspekter af mine kvalifikationer og præferencer, samt virksomhedens profil og behov på en meget transparent og personlig måde. Det har haft en stor betydning for det gode match mellem min nye arbejdsgiver og jeg. Under hele processen har jeg mærket en personlig og ærlig tilgang samt dialog, hvilket gjorde et særligt positivt indtryk.

Madalina Costache – Power BI Consultant – Milestone 

Jeg blev kontaktet af Bencke & Partners i forbindelse med et muligt job. Lige fra starten oplevede jeg en helt anden professionalisme end de tidligere rekrutteringsbureauer, jeg har været i kontakt med. 

Jeg fik med det samme et indtryk af, at Lea var særdeles kompetent både i formidlingen af jobbet, men også i at sætte sig ind min profil og i at afdække, hvad det var jeg var på udkig efter hos en ny arbejdsgiver.

Det er tydeligt at de Hos Bencke & Partners lægger stor vægt på de menneskelige aspekter og på at sikre, at begge parter vil trives i det fremtidige samarbejde; det handlede ikke blot om at præsentere en række mere eller mindre kvalificerede profiler. 

Alt i alt har Bencke & Partners været en rigtig positiv oplevelse.

Christian Bjerregaard – Sales Analyst – Danone 

Processen med Bencke & Partners var fra starten både professionel og afslappet. Jette var igennem hele forløbet god til at svare og følge op på mine spørgsmål. Bencke & Partners headhuntede mig til en stilling, som jeg ikke selv havde overvejet, men efter en god indledende samtale, var jeg ikke i tvivl om hvorvidt det ville være en ny spændende udfordring.

Dennis Haltrup – Market Controller – Danone  

Bencke & Partners holder hvad de lover og kommer altid i mål med et super godt resultat.

Pernille Stoltze – HR Business Partner & Payroll Specialist – HR Nordics & Baltics

Alt i alt har det været en rigtig god proces med Bencke & Partners. De har været gode til at følge op, på de kandidater vi er blevet tilbudt, og jeg vil helt sikkert bruge Bencke & Partners en anden gang eller anbefale dem til andre.

Gitte Henckel – Managing Partner – Rödl & Partner

Vi har tidligere anvendt andre rekrutterings firmaer desværre uden den store succes.

Vi fik Bencke & Partners anbefalet, og gav det et forsøg. Fra første møde har jeg været meget tilfreds med deres professionelle tilgang til opgaven. En række af kvalificerede kandidater blev hurtigt præsenteret, samtaler sat op og referencer indhentet. Det gav resultat, og vi er nu kommet i mål med en ny medarbejder.

Jeg kan trygt anbefale Bencke & Partners til andre, og vil også selv benytte dem til rekruttering fremover.

Pernille Pedersen – CEO – All Things Live Denmark

Vi kontaktede Bencke & Partners, da vi skulle besætte en central administrativ stilling. Den indledende dialog var konstruktiv og målrettet, og vi fik hurtigt en god og dækkende beskrivelse af opgaven. Den anbefalede tidsplan virkede lidt ambitiøs, men Bencke & Partners leverede som aftalt. Vi fik et felt af relevante og kvalificerede kandidater, og efter vores samtaler, var vi klar med vores valg. Bencke & Partners sikrede referencer og har også siden fulgt op på den første ansættelsesperiode. Jeg har således været meget tilfreds med processen og resultatet, og giver dermed en klar anbefaling.

Michael Kylling – Managing Director – ARBURG A/S

Bencke & Partners er en værdifuld sparringspartner i udvælgelsen af de mest egnede kandidater. De hjalp os med at kortlægge kandidatens personlige værdier og egenskaber, hvilket er afgørende for at forstå, hvordan de potentielle medarbejdere vil passe ind i vores arbejdsmiljø. Deres ekspertise i rekrutteringsprocessen var afgørende for at finde de bedste talenter.

CEO – Stella Care

Jeg blev kontaktet af Bencke & Partners angående et spændende jobtilbud og det var rart at blive mødt med så stor professionalisme. Allerede fra start modtog jeg en informativ og fængende introduktionsvideo om både stillingen og virksomheden, hvilket andre headhuntere kunne tage ved lære af. Cadeau til Bencke & Partners for deres måde at kontakte og tilgå kandidater på.

Kandidat i search proces

Bencke & Partners har assisteret mig to gange og begge gange med stor succes. De formår at gennemføre processen yderst professionelt, så man som kunde kan føle sig velforberedt i hele processen. Det er værd at bemærke, at de sætter sig ind i virksomheden og dens kultur, hvilket betyder, at de har en god fornemmelse for at finde det rette match. Derudover var kandidatrapporterne detaljeret og forståelige, hvilket betød, at vi følte os fuldt opdateret til møderne med kandidaterne. De formåede også at udfordre vores udgangspunkt, hvilket styrkede processen, således at vi kunne finde den rette kandidat. Jeg kan derfor varmt anbefale Bencke & Partners.

Martin Tørnes – CFO – TOYOTA DANMARK A/S

Bencke & Partners har i flere omgange hjulpet mig med forskellige rekrutteringsopgaver. Bencke & Partners har en unik evne til at sætte kunden i centrum og bruger en del tid på at både forstå virksomheden og de arbejdsopgaver kandidaten skal udføre. Hele rekrutteringsprocessen køres meget professionelt, og som kunde bliver man løbende holdt orienteret om processen. Som kunde giver det tryghed og garanti for korrekt rekruttering.

Sevgyl Abdulovski – CFO – TITAN Containers A/S

Jeg oplevede Bencke & Partners som yderst kompetente, engagerede og imødekommende ved rekrutteringen til mit nye job. Jette Flindt havde en rigtig god fornemmelse for et match mellem virksomheden og jeg, og jeg følte mig godt forberedt til mødet og det videre forløb med virksomheden.

Pernille Damgaard Jepsen – Finance Manager – Konica Minolta

Vi har fået løst opgaven meget tilfredsstillende. Bencke & Partners blev valgt fremfor andre bureauer – ikke på grund af pris, men fordi oplæg var bedst og der blev udvist stor energi og entusiasme. Det levede de op til under hele processen.

Rene Bendtsen – Privatkundechef – Swedbank 

Vi valgte Bencke & Partners da vi skulle besætte en to-delt position i vores finansafdelingen. Vi vurderede at det var en lidt svær rekruttering i et marked med stor efterspørgsel efter kandidater, derfor valgte vi et firma som har specialiseret sig bl.a. indenfor det fagområde. Vi var igennem en grundig indledende proces, som både gav rekrutteringspartneren en stor indsigt i vores ønsker til positionen og til virksomheden.

Rekrutteringen forløb efter planen og kommunikationen undervejs var rigtig god. Præsentationen af kandidater var meget præcis både på styrker og potentielle udfordringer.

Vi har været meget tilfredse med Bencke & Partners og forventer at fortsætte samarbejdet fremover.

 Jacob Andersen – Head of finance – Masai clothing company

Vi har af flere omgange haft stor gavn og glæde af samarbejdet med Bencke & Partners ift. rekruttering af centrale medarbejdere til vores økonomifunktion. Bencke & Partners har håndteret processerne yderst professionelt og vi har følt os meget trygge hele vejen.

Med deres mangeårige erfaringsgrundlag og netværk indenfor økonomi, var det helt naturlig for os at vælge dem som samarbejdspartner, hvilket vi har vist sig at være den helt rigtige beslutning.

CFO – Dansk forsikringsvirksomhed “anonym”

Rajapack vækster, og vi havde brug for at udvide vores salgsteam med en Key Account Manager.

Vi havde selv haft vanskeligheder med at finde den rette, da det var svært at finde det salgsDNA, der lige matchede os.

Vi valgte Bencke & Partners, fordi de er specialister i salgsprofiler og de formåede, at ramme præcis de kandidater, som vi ikke selv kunne finde. I et samarbejde med et rekrutteringsbureau er det vigtigt for os, at man sætter sig ind i vores virksomhed og bruger den tid, der skal til for at lære os at kende.

Vi har fra starten følt os helt trygge hos Bencke & Partners, da de professionelt analyserede både Rajapack, selve stillingen og vores salgsorganisation, inden de startede deres headhunting.

Vi blev holdt opdateret med info om kandidatfelt, og hvor vi var i processen og har nu ansat den perfekte Key Account Manager til Rajapack.

Jan Høj – Country Manager – Rajapack

Da vi skulle vælge samarbejdspartner ifm. rekruttering af vores nye Presales Consultant, var det vigtigt for os at finde et rekrutteringsbureau med stor ekspertise i salgsprofiler.

Vi valgte Bencke & Partners, da de har et omfattende netværk af salgsprofiler og vi har gennem hele processen haft stor tillid til deres professionelle headhunting af kandidater.

Bencke & Partners fandt den perfekte kandidat til os, fordi de tog sig tid til at sætte sig ind i vores forretning og fordi de forstod præcis, hvilke salgskompetencer der var nødvendige for at kunne bestride stillingen.

Thomas Tomaszewski – Managing Director Denmark – Quinyx

Jeg har fra begyndelsen været meget tilfreds med Bencke & Partners professionelle tilgang til arbejdet, og har følt mig helt unik i en rekrutteringssituation, hvor der også har været andre kandidater. De arbejder seriøst og professionelt på, at man er det helt rigtige match.

Efter indgåelsen af en ansættelsesaftale, er de stadig tilgængelige med et særligt og personligt udarbejdet “pre-boardingmateriale”, så man – både praktisk og visuelt – er velorienteret hele vejen igennem og ikke mindst føler sig velkommen hos sin nye arbejdsgiver.

Martin Bendtsen – Boligrådgiver – Swedbank

“Bencke & Partners headhuntede mig til intet mindre end drømmejobbet!”

 En venlig og professionel uopfordret besked på Linkedin, der første til en spændende og positiv ansættelsesprocess.

Jeg følte de havde både mine og firmaets bedste interesser på sinde – og der blev tilmed fulgt op selv om det var under helligdagene i julen.

Alt føltes rigtigt og kan sige uden tvivl, at jeg er havnet på den rigtige hylde. Et virkelig godt match, vel spottet af Jette Flindt. Kan kun give min varmeste anbefalinger til andre kandidater, såvel som arbejdsgivere, der overvejer at samarbejde med Bencke & Partners.

Sascha Ditte Tarne – Office Manager/PA – FSN Capital

“Det har været en fornøjelse”

Det er første gang i min karriere at jeg har søgt nye udfordringer via en rekrutteringsvirksomhed. Mit kendskab til selve processen og det kommende forløb var derfor begrænset. Bencke & Partners er en virksomhed med et meget stort engagement, professionel håndtering, og en stærk personlig rådgivning.

Min kontaktperson, Jette Flindt, har med stor omhu guidet mig igennem interviews og tests. Jeg blev stort set ”båret” igennem processen, så selve forløbet kom til at virke som en ”leg”.

Aftaler blev overholdt til punkt og prikke, såvel som feedbacken var i højsæde og kom hurtigt, på både telefon og mail.Det har været en fornøjelse at være undr Bencke & Partners vinger.

Min største anbefaling til Bencke & Partners for deres faglig høje niveau, og deres professionelle medarbejdere.

Henriette Vistrup – Økonomimedarbejder – Plesner

Det var vigtigt for os at vælge en specialist at samarbejde med, da vi skulle ansætte en ny Controller til vores økonomiafdeling. Vi var blevet anbefalet Bencke & Partners via netværk, og valgte at prøve dem af til denne opgave.

Vi oplevede en meget engageret og professionel tilgang og løsning til opgaven. Vi blev præsenteret for et felt af meget interessante kandidater og allerede 4 uger efter opstart, kunne vi underskrive kontrakt med en ny kollega.

 HR Partner – kendt dansk bank “anonym”

Vi havde selv forsøgt at rekruttere en ny medarbejder, der skulle erstatte vores CFO, der nærmede sig pensionsalderen. Vi måtte sande at vores netværk ikke indeholdt den ønskede kandidat, og derfor tog vi fat i Bencke & Partners, som hurtigt forstod opgavens indhold og hvilke udfordringer, der kan være ved at erstatte en person der har siddet i rollen i 28 år.

Det lykkedes Bencke & Partners at stille med et felt af kandidater, der alle var kvalificeret og vi fik den helt rigtige til posten.

Processen var nærværende, professionel og vi giver de bedste anbefalinger herfra.

Ejer/Direktør – Dansk produktionsvirksomhed “anonym”


Bencke & Partners er en rekrutterings- og searchvirksomhed med mere end 17 års erfaring indenfor servicering af HR-ydelser til danske og internationale virksomheder.

Vi specialiserer os i rekruttering og headhunting til områderne økonomi og salg.

Her kan du læse mere om Bencke & Partners, og hvad vi står for som virksomhed.

Hvis du ønsker flere opdateringer og information fra Bencke & Partners og rekrutteringsbranchen som helhed, kan du følge os på Facebook og/eller Linkedin.