Bencke & Partners har gennem flere omgange hjulpet Toyota Danmark med rekrutteringsprocessen, når de har skulle bruge nye medarbejdere. Gennem et godt samarbejde er det lykkedes at finde de helt rette kandidater til Toyota.

Martin Tørnes, CFO hos Toyota Danmark, udtaler:

“Bencke & Partners har assisteret mig to gange og begge gange med stor succes. De formår at gennemføre processen yderst professionelt, så man som kunde kan føle sig velforberedt i hele processen. Det er værd at bemærke, at de sætter sig ind i virksomheden og dens kultur, hvilket betyder, at de har en god fornemmelse for at finde det rette match. Derudover var kandidatrapporterne detaljeret og forståelige, hvilket betød, at vi følte os fuldt opdateret til møderne med kandidaterne. De formåede også at udfordre vores udgangspunkt, hvilket styrkede processen, således at vi kunne finde den rette kandidat. Jeg kan derfor varmt anbefale Bencke & Partners.”

Toyota er et af de mest populære bilmærker på de danske veje, og det skyldes, ifølge dem selv, bl.a. deres medarbejdere:

“Toyota har været i Danmark siden 1963 og har gennem årene haft stor succes. Dette afspejles ved, at Toyota er et af de mærker, der kører flest biler af på vejene i Danmark. Vejen til denne succes skyldes primært tre forhold – dygtige forhandlere og medarbejdere – og gode biler.” (Kilde: toyota.dk)

Derfor er vi også glade for at kunne hjælpe dem med at finde dygtige kandidater, så de kan fortsætte deres succesfulde rejse på de danske veje.