fbpx

Ledige stillinger2021-02-16T15:33:38+02:00

Ledige stillinger

Vær opmærksom på at mange af vores stillinger ikke bliver annonceret, da de lukkes via netværk eller vores database.
Vi anbefaler derfor altid at du lægger dig ind i vores database, så vi har mulighed for at søge dig frem til stillinger der ikke bliver annonceret her på siden.

22. juli 2021

Accountant

Bencke & Partners søger en selvstændig, servicerende Accountant til All Things Live, der har til huse centralt i København, lige ved Marmorkirken.

Du vil som Accountant hos All Things Live få indflydelse på det daglige arbejde i takt med optimering og udvikling af arbejdsprocesser og systemer. Samtidig bliver du en del af en dynamisk virksomhed i vækst og en af Nordens største og ældste koncertarrangører.

14th June 2021

Accounting Manager

Bencke & Partners are looking for a structured, analytical and detail-oriented Accounting Manager for Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s in Ballerup.

As Accounting Manager for Denmark, you are responsible for accuracy of financial accounting in accordance with IFRS, local standards and J-Sox.

7. juni 2021

Group Tax Manager

Bencke & Partners søger en erfaren og analytisk Group Tax Manager til Scan Global Logistics (SGL).

Som Group Tax Manager er du ansvarlig for alle skatterelaterede forhold i et globalt perspektiv; hvilket dækker dansk og international skatterådgivning, transfer pricing, compliance, lead på skatteprojekter, control framework og udvikling af skatteværktøjer og software.

27. maj 2021

Senior Group Financial Controller

Bencke & Partners søger en analytisk og løsningsorienteret Senior Group Financial Controller til Scan Global Logistics (SGL) – en global transport- og logistikvirksomhed i kraftig vækst, som lægger stor vægt på medarbejdertrivsel og udvikling.

Du bliver en del af Group Reporting teamet, hvor du med dine kompetencer og solid erfaring vil bidrage til at de forskellige opgaver inden for rapportering, konsolidering, IFRS og kvalitetssikring udføres optimalt i teamet.

22. maj 2021

Relationsskabende Salgskonsulent

Bencke & Partners søger en udadvendt og relationsskabende Salgskonsulent til Danmarks mest innovative og professionelle virksomhed inden for erhvervsrengøring. Suveren vækster og har brug for en ny ambitiøs kollega til salgsteamet i Hvidovre.

Med fokus på opsøgende B2B salg til nye kunder inden for erhverv, hotel og restauration på Sjælland, får du ansvaret for at opbygge og vækste dette vigtige kundesegment.

20. maj 2021

Erfarne revisorer til internationalt revisionshus

Bencke & Partners søger analytiske og forretningsorienterede revisorer til Rödl & Partner Danmark – et internationalt, moderne og innovativt revisionshus i vækst.

Som revisor hos Rödl & Partner Danmark bliver du en del af et stort internationalt netværk og brand og indgår i et udviklende arbejdsfællesskab med kolleger fra en række andre lande. Vi har et tæt samarbejde med Rödl & Partners internationalt og leverer services, der hjælper klienten hele vejen rundt og på tværs af landegrænser.

23. april 2021

Sales Planning Analyst

Bencke & Partners søger en relationsskabende og struktureret Sales Planning Analyst til international virksomhed i autobranchen i hovedstadsområdet.

Du bliver en del af Sales Planning afdelingen, som har en vigtig og central position i virksomhed og der vil være et bredt samarbejde på tværs i organisationen.

20. april 2021

Salgsleder

Bencke & Partners søger en relationsskabende og motiverende Salgsleder til innovativ virksomhed inden for Facility Management med stort fokus på bæredygtighed.

Som Salgsleder har du ledelsesansvar for salgs- og marketingteamet og du har en synlig og motiverende ledelsesstil, hvor du går forrest og skaber engagement for vision, kultur, værdier og mål.

22. marts 2021

Strategisk sælger

Bencke & Partners søger en relationsskabende Strategisk sælger til Norva24 Danmark A/S.

Du formår at tale ind i løsninger sammen med kunden og præsentere hele værdien i samarbejdet. Du vil typisk drive salgsprocessen frem til kontrakten er lukket, hvorefter kunden bliver overtaget og sikret implementering i organisationen.

12. marts 2021

Salgs- og kundeservicemedarbejder

Bencke & Partners søger en serviceminded Salgs- og kundeservicemedarbejder til TITAN Containers A/S i Tåstrup.

Som Salgs- og kundeservicemedarbejder bliver du en del af salgsteamet og du kan forvente dig en alsidig, travl og spændende hverdag.

9. februar 2021

Sales Executive

Bencke & Partners søger en proaktiv og relationsskabende Sales Executive til iSpoc a/s i København.

Som Sales Executive får du ansvar for nysalg i Danmark og dit fokus vil være opsøgende salg til potentielle små og mellemstore kunder i B2B segmentet.

13. januar 2021

Relationsskabende Strategisk sælger

Bencke & Partners søger en relationsskabende Strategisk sælger til Norva24 Danmark A/S.

Udgangspunktet vil være værdibaseret salg og gensidig forretningsoptimering og med dyb forståelse for forretningen og salgsprocessen evner du at sætte dig i kundens sted og forstår kundens forretningsmodel.

18. december 2020

Digitalt fokuseret Business controller

Bencke & Partners søger en analytisk og proaktiv Business controller til Finance hos Unisport.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og en solid erfaring fra lignende stilling og det er vigtigt, at du er digitalt fokuseret og har god erfaring med at arbejde i BI-system.

26. november 2020

Erfaren revisor

Bencke & Partners søger en selvstændig og ansvarsfuld revisor til Lægård Revision.

Vi søger en uddannet Cand.merc.aud. med minimum 3-8 års erfaring som rådgivende revisor af mindre og mellemstore virksomheder. Som generalist inden for revision og regnskab har du din faglige rygsæk i orden og du er vant til at rådgive virksomhedens ejer.

23. oktober 2020

Praktikant

Bencke & Partners søger en praktikant, som brænder for kommunikation og som ønsker at få indsigt i rekrutteringsbranchen.

Det går stærkt og vi er i en spændende proces med masser af udviklende projekter for nærmeste fremtid, hvilket betyder, at du vil få stor indflydelse på vores kommunikation og SoMe aktiviteter.

22. oktober 2020

Faglig stærk teamleder til Amesto AccountHouse

Bencke & Partners søger en teamleder til implementeringsteamet i Payroll afdelingen hos Amesto AccountHouse i Søborg.

Med fokus på motiverende personaleledelse og faglig sparring er du som teamleder ansvarlig for at lede et fagligt stærkt og selvkørende team.

12. oktober 2020

Revisor til internationalt revisionsfirma

Bencke & Partners søger en analytisk og forretningsorienteret revisor til Rödl & Partner Danmark.

Vi søger en uddannet Cand.merc.aud. med 5-10 års erfaring, som er ambitiøs, arbejder selvstændigt og struktureret og har en klar holdning til, hvordan man bedst understøtter og hjælper Rödl & Partners mange kunder.

5. august 2020

Revisor

Bencke & Partners søger en analytisk og forretningsorienteret revisor til Rödl & Partner Danmark.

Vi søger en uddannet Cand.merc.aud. med 5-10 års erfaring, som er ambitiøs, arbejder selvstændigt og struktureret og har en klar holdning til, hvordan man bedst understøtter og hjælper Rödl & Partners mange kunder.

3. august 2020

Boligrådgiver

Bencke & Partners søger en serviceminded, selvstændig og udadvendt Boligrådgiver til Swedbank på Kalvebod Brygge i København.

Med ansvar for egen kundeportefølje og håndtering af klassiske opgaver inden for boligrådgivning vil du sammen med dit team bidrage til vækst af indtægter og udlån og høj kundetilfredshed.

BESAT

31. juli 2020

HR konsulent

Bencke & Partners søger en selvstændig og serviceminded HR konsulent til Norva24 Danmark A/S.

Du får stor mulighed for at sætte dit eget præg og udarbejde struktur og retningslinjer på alt inden for HR fra ansættelseskontrakter, on-boarding, årshjul, uddannelse, simplificering af processer til medarbejdertilfredshedsundersøgelse.

Upload CV

Klik her for at uploade dit CV i vores database

Upload CV
Go to Top