Gode relationer og gode resultater går hånd i hånd.

Når vi rekrutterer, for en virksomhed, er vores mål altid at finde den bedste kandidat, men for at det kan lade sig gøre, kræver det et godt sammenspil med virksomheden.

Da Managing Partner Gitte Henckel, fra revisionsvirksomheden Rödl & Partner Denmark, stod for at skulle etablere en dansk afdeling, havde hun brug for at rekruttere nye medarbejdere. Derfor kontaktede hun Bencke & Partners for at få hjælp med rekrutteringen. En af dem, der gennem et rekrutteringsforløb med Bencke & Partners, endte med at blive en del af Rödl & Partner, var Manager Rasmus Hemmingsen.

I ovenstående video kan du høre dem fortælle om, hvordan de har oplevet forløbet med Bencke & Partners. Det giver et indblik i forløbet både fra virksomheden, der har skulle rekruttere medarbejdere, og kandidaten, der har været gennem rekrutteringsforløbet.

Bencke & Partners er en rekrutterings- og searchvirksomhed med mere end 17 års erfaring indenfor servicering af HR-ydelser til danske og internationale virksomheder.

Vi specialiserer os i rekruttering og headhunting til områderne økonomi og salg.

Her kan du læse mere om Bencke & Partners, og hvad vi står for som virksomhed.

Hvis du ønsker flere opdateringer og information fra Bencke & Partners og rekrutteringsbranchen som helhed, kan du følge os på Facebook og/eller Linkedin.