“Danmark skal være verdens bedste iværksætterland” – Det er titlen på en ny rapport fra Dansk Erhverv, og det er noget vi, hos Bencke & Partners, støtter op omkring. Dansk Erhverv ønsker i samarbejde med et stærkt panel af iværksættere at styrke Danmark som iværksætterland. Derfor er de kommet med 28 forslag til, hvordan det skal gøres.

Selvomen indstilling til iværksætteri i Danmark er positiv (mere end 80% af danskerne mener, at iværksætteri er en vigtigt del af det danske samfund), så er Danmark langt fra det bedste sted at være iværksætter på nuværende tidspunkt. Derfor kræver det, at der skabes incitamenter til at starte virksomheder op og gøre det mere attraktivt at investere i danske virksomheder.

Rapporten belyser også nogle af de problemstillinger nuværende iværksættere står over for. I rapporten fremgår det, at 39% af iværksættere ser rekruttering af medarbejdere, med de rette kvalifikationer, som en barriere for vækst. Sådan burde det ikke være.

Det er et område, hvor Bencke & Partners, har mulighed for at gøre en forskel. Vi kan hjælpe iværksættere med rekruttering, så deres vækst ikke skal holdes tilbage af, ikke at kunne finde kvalificerede medarbejdere.

Er du iværksætter og har brug for hjælp til rekruttering af kvalificerede medarbejdere? Så kan vi hjælpe.

Du kan kontakte os her eller læse mere om vores rekrutteringsproces her. Hvis du ønsker at læse den fulde rapport fra Dansk Erhverv kan du finde den her.

Følg Bencke & Partners på Facebook og LinkedIn for mere information og opdateringer.