I går havde kontoret besøg af både makeup artist og fotograf. Bettina Züberlein, som er freelance makeup artist hos blandt andet Nordisk Film, var på besøg, og stod for dagens styling. Hun tryllede og gjorde et godt arbejde i forhold til at forberede os på både foto og videooptagelser.

Fotograf-teamet bestod af fotograf Ditte Capion og studenter fotograf Emil Asmussen fra Artvaerk studio, som er en kreativ foto- og video produktion på Nørrebro. De var begge meget professionelle i deres tilgang til arbejdet, og forstod at gøre rummet naturligt, hyggeligt og behageligt. Der blev taget portrætfotos, gruppebilleder og filmet. Vi glæder os til at dele materialet med jer senere, men for nu må I nøjes med lidt stemningsbilleder fra dagen bag kulisserne.

Bencke & Partners er en rekrutterings- og searchvirksomhed med mere end 17 års erfaring indenfor servicering af HR-ydelser til danske og internationale virksomheder.

Vi specialiserer os i rekruttering og headhunting til områderne økonomi og salg.

Her kan du læse mere om Bencke & Partners, og hvad vi står for som virksomhed.

Hvis du ønsker flere opdateringer og information fra Bencke & Partners og rekrutteringsbranchen som helhed, kan du følge os på Facebook og/eller Linkedin.