Om Bencke & Partners

Bettina har mere end 20 års erfaring indenfor HR- og rekrutteringsbranchen, med specialistfokus på Finance – bl.a. som Konsulentchef, Salgschef og som leder af den danske afdeling af et af Nordens største rekrutteringsbureauer.

Bettina Bencke
Founding Partner
Tlf.: 6010 8541
Mail: bbk@bencke-partners.dk
Linkedin: www.linkedin.com/in/bettinabencke

Bencke & Partners – udfordrer og tilfører værdi…

Jette har de sidste 10 år arbejdet i HR og rekrutteringsbranchen som bl.a. Chefkonsulent, Afdelingschef og Manager Recruitment i et af Nordens største rekrutteringsbureauer. Derudover har hun mere end 20 års erfaring inden for salg, logistik og ledelse.

Jette Flindt
Partner & Co-owner
Tlf.: 2643 5334
Mail: jf@bencke-partners.dk
Linkedin: www.linkedin.com/in/jetteflindt

Bencke & Partners – udfordrer og tilfører værdi…

Lea har mere end 10 års erfaring med ledelse, HR og rekruttering – bl.a. som personalechef i en landsdækkende virksomhed.

Lea Laura Heidemann
Rekrutteringskonsulent
Tlf.: 3157 3373
Mail: lea@bencke-partners.dk
Linkedin:www.linkedin.com/in/lea-laura-heidemann/

Bencke & Partners – udfordrer og tilfører værdi…

Thea er stud.cand.soc. Uddannelsesvidenskab og håndterer Bencke & Partners markedsføring og digitale tilstedeværelse, og er derudover frivillig Forperson i et projekt i Danmarks største humanitære ungdomsorganisation. 

Thea Munch
Markedsføring
Tlf.: 42181742
Mail: thea@bencke-partners.dk
Linkedin: https: www.linkedin.com

Bencke & Partners – udfordrer og tilfører værdi…

Mission

At bidrage til virksomhedens strategi og vækst. Det gør vi ved at finde de rigtige kompetencer eller ved at udfordre de eksisterende.

Vision

Vi vil skabe endnu tættere relationer med vores samarbejdspartnere, være innovative og hele tiden udvikle vores forretning og os selv.

Værdier

Kvalitet:
For os er kvalitet et udtryk for vores ambitionsniveau, hvilket betyder, at vi leverer den højeste kvalitet i alt, hvad vi laver – både i samarbejdet med vores kunder men også internt.

Ansvarlighed & Ærlighed:
Vi tager ansvar og ejerskab for alle aspekter i samarbejdet med vores kunder. Vi vil være ærlige, udfordre vores kunder og sige fra til opgaver, der ikke matcher vores profil.

Respekt:
At mangle medarbejdere i en virksomhed eller stå uden et job/fundament er en sårbar situation. Det er derfor vigtigt for os altid at udvise respekt overfor vores samarbejdspartnere, kandidater og hinanden i hverdagen.

Læs om andre virksomheders oplevelse med Bencke & Partners