Om Bencke & Partners

Bettina har mere end 20 års erfaring indenfor rekruttering og headhunting – bl.a. som konsulentchef, salgschef og som leder af den danske afdeling af et af Nordens største rekrutteringsbureauer. Bettina er oprindelig stifter af Bencke & Partners og har til dagligt det kommercielle ansvar. Hun arbejder ydermere med forretningsudvikling og innovation i virksomheden.

Bettina Bencke
Founding Partner
Tlf.: 6010 8541
Mail: bbk@bencke-partners.dk
LinkedIn

Bencke & Partners – udfordrer og tilfører værdi…

Jette har en bred erfaring inden for ledelse, rekruttering samt forretningsudvikling, og har været medejer af Bencke & Partners siden 2017. Jette har ansvar for al rekruttering og headhunting i Bencke & Partners og leder til dagligt rekrutteringsteamet, som arbejder med search fra medarbejderniveau til C-level. Jette driver også selv rekrutteringsprocesser hos vores strategiske kunder med fokus på executive search.

Jette Flindt
Partner & Co-owner
Tlf.: 2643 5334
Mail: jf@bencke-partners.dk
LinkedIn

Bencke & Partners – udfordrer og tilfører værdi…

Med en baggrund som HR-chef i en landsdækkende virksomhed på specialområdet og partner i to virksomheder, har Lea mere end 15 års erfaring med rekruttering, teamdynamikker, udvikling og ledelse. Siden 2021 har Lea været Rekrutteringskonsulent hos Bencke & Partners, hvor hun har fokus på alle aspekter af search- og rekrutteringsprocessen.

Lea Laura Heidemann
Rekrutteringskonsulent
Tlf.: 3157 3373
Mail: lea@bencke-partners.dk
LinkedIn

Bencke & Partners – udfordrer og tilfører værdi…

Birthe har en omfattende erfaring inden for salg, herunder en tid som ejer af en distributionsvirksomhed og flere års ledelseserfaring som salgschef. I hendes rolle hos Bencke & Partners er hun ansvarlig for at optimere salget ved at styrke forholdene til eksisterende og nye kunder samt samarbejdspartnere.

Birthe Bülow Petersen
Sales Manager
Tlf.: 2015 9767
Mail: bp@bencke-partners.dk
LinkedIn

Bencke & Partners – udfordrer og tilfører værdi…

Nanna kommer fra musikbranchen og har lavet podcast de seneste 5 år. Hos Bencke og Partners står Nanna for at udvikle indhold til de sociale medier og digitale platforme og sørger for en skarp og engagerende online tilstedeværelse.

Nanna Lindhardt Hansen
Content Creator
Tlf.: 6126 1693
Mail: nh@bencke-partners.dk
LinkedIn

Bencke & Partners – udfordrer og tilfører værdi…

 

Mission

At bidrage til virksomhedens strategi og vækst. Det gør vi ved at finde de rigtige kompetencer eller ved at udfordre de eksisterende.

Vision

Vi vil skabe endnu tættere relationer med vores samarbejdspartnere, være innovative og hele tiden udvikle vores forretning og os selv.

Værdier

Kvalitet:
For os er kvalitet et udtryk for vores ambitionsniveau, hvilket betyder, at vi leverer den højeste kvalitet i alt, hvad vi laver – både i samarbejdet med vores kunder men også internt.

Ansvarlighed & Ærlighed:
Vi tager ansvar og ejerskab for alle aspekter i samarbejdet med vores kunder. Vi vil være ærlige, udfordre vores kunder og sige fra til opgaver, der ikke matcher vores profil.

Respekt:
At mangle medarbejdere i en virksomhed eller stå uden et job/fundament er en sårbar situation. Det er derfor vigtigt for os altid at udvise respekt overfor vores samarbejdspartnere, kandidater og hinanden i hverdagen.

Læs om andre virksomheders oplevelse med Bencke & Partners