Referencer

Bencke & Partners har i flere omgange hjulpet mig med forskellige rekrutteringsopgaver. Bencke & Partners har en unik evne til at sætte kunden i centrum og bruger en del tid på at både forstå virksomheden og de arbejdsopgaver kandidaten skal udføre. Hele rekrutteringsprocessen køres meget professionelt, og som kunde bliver man løbende holdt orienteret om processen. Som kunde giver det tryghed og garanti for korrekt rekruttering.

Sevgyl Abdulovski – CFO – TITAN Containers A/S

Jeg oplevede Bencke & Partners som yderst kompetente, engagerede og imødekommende ved rekrutteringen til mit nye job. Jette Flindt havde en rigtig god fornemmelse for et match mellem virksomheden og jeg, og jeg følte mig godt forberedt til mødet og det videre forløb med virksomheden.

Pernille Damgaard Jepsen – Finance Manager – Konica Minolta

Vi har fået løst opgaven meget tilfredsstillende. Bencke & Partners blev valgt fremfor andre bureauer – ikke på grund af pris, men fordi oplæg var bedst og der blev udvist stor energi og entusiasme. Det levede de op til under hele processen.

Rene Bendtsen – Privatkundechef – Swedbank 

Vi valgte Bencke & Partners da vi skulle besætte en to-delt position i vores finansafdelingen. Vi vurderede at det var en lidt svær rekruttering i et marked med stor efterspørgsel efter kandidater, derfor valgte vi et firma som har specialiseret sig bl.a. indenfor det fagområde. Vi var igennem en grundig indledende proces, som både gav rekrutteringspartneren en stor indsigt i vores ønsker til positionen og til virksomheden.

Rekrutteringen forløb efter planen og kommunikationen undervejs var rigtig god. Præsentationen af kandidater var meget præcis både på styrker og potentielle udfordringer.

Vi har været meget tilfredse med Bencke & Partners og forventer at fortsætte samarbejdet fremover.

 Jacob Andersen – Head of finance – Masai clothing company

Vi har af flere omgange haft stor gavn og glæde af samarbejdet med Bencke & Partners ift. rekruttering af centrale medarbejdere til vores økonomifunktion. Bencke & Partners har håndteret processerne yderst professionelt og vi har følt os meget trygge hele vejen.

Med deres mangeårige erfaringsgrundlag og netværk indenfor økonomi, var det helt naturlig for os at vælge dem som samarbejdspartner, hvilket vi har vist sig at være den helt rigtige beslutning.

CFO – Dansk forsikringsvirksomhed “anonym”

Rajapack vækster, og vi havde brug for at udvide vores salgsteam med en Key Account Manager.

Vi havde selv haft vanskeligheder med at finde den rette, da det var svært at finde det salgsDNA, der lige matchede os.

Vi valgte Bencke & Partners, fordi de er specialister i salgsprofiler og de formåede, at ramme præcis de kandidater, som vi ikke selv kunne finde. I et samarbejde med et rekrutteringsbureau er det vigtigt for os, at man sætter sig ind i vores virksomhed og bruger den tid, der skal til for at lære os at kende.

Vi har fra starten følt os helt trygge hos Bencke & Partners, da de professionelt analyserede både Rajapack, selve stillingen og vores salgsorganisation, inden de startede deres headhunting.

Vi blev holdt opdateret med info om kandidatfelt, og hvor vi var i processen og har nu ansat den perfekte Key Account Manager til Rajapack.

Jan Høj – Country Manager – Rajapack

Da vi skulle vælge samarbejdspartner ifm. rekruttering af vores nye Presales Consultant, var det vigtigt for os at finde et rekrutteringsbureau med stor ekspertise i salgsprofiler.

Vi valgte Bencke & Partners, da de har et omfattende netværk af salgsprofiler og vi har gennem hele processen haft stor tillid til deres professionelle headhunting af kandidater.

Bencke & Partners fandt den perfekte kandidat til os, fordi de tog sig tid til at sætte sig ind i vores forretning og fordi de forstod præcis, hvilke salgskompetencer der var nødvendige for at kunne bestride stillingen.

Thomas Tomaszewski – Managing Director Denmark – Quinyx

Jeg har fra begyndelsen været meget tilfreds med Bencke & Partners professionelle tilgang til arbejdet, og har følt mig helt unik i en rekrutteringssituation, hvor der også har været andre kandidater. De arbejder seriøst og professionelt på, at man er det helt rigtige match.

Efter indgåelsen af en ansættelsesaftale, er de stadig tilgængelige med et særligt og personligt udarbejdet “pre-boardingmateriale”, så man – både praktisk og visuelt – er velorienteret hele vejen igennem og ikke mindst føler sig velkommen hos sin nye arbejdsgiver.

Martin Bendtsen – Boligrådgiver – Swedbank

“Bencke & Partners headhuntede mig til intet mindre end drømmejobbet!”

 En venlig og professionel uopfordret besked på Linkedin, der første til en spændende og positiv ansættelsesprocess.

Jeg følte de havde både mine og firmaets bedste interesser på sinde – og der blev tilmed fulgt op selv om det var under helligdagene i julen.

Alt føltes rigtigt og kan sige uden tvivl, at jeg er havnet på den rigtige hylde. Et virkelig godt match, vel spottet af Jette Flindt. Kan kun give min varmeste anbefalinger til andre kandidater, såvel som arbejdsgivere, der overvejer at samarbejde med Bencke & Partners.

Sascha Ditte Tarne – Office Manager/PA – FSN Capital

“Det har været en fornøjelse”

Det er første gang i min karriere at jeg har søgt nye udfordringer via en rekrutteringsvirksomhed. Mit kendskab til selve processen og det kommende forløb var derfor begrænset. Bencke & Partners er en virksomhed med et meget stort engagement, professionel håndtering, og en stærk personlig rådgivning.

Min kontaktperson, Jette Flindt, har med stor omhu guidet mig igennem interviews og tests. Jeg blev stort set ”båret” igennem processen, så selve forløbet kom til at virke som en ”leg”.

Aftaler blev overholdt til punkt og prikke, såvel som feedbacken var i højsæde og kom hurtigt, på både telefon og mail.Det har været en fornøjelse at være undr Bencke & Partners vinger.

Min største anbefaling til Bencke & Partners for deres faglig høje niveau, og deres professionelle medarbejdere.

Henriette Vistrup – Økonomimedarbejder – Plesner

Det var vigtigt for os at vælge en specialist at samarbejde med, da vi skulle ansætte en ny Controller til vores økonomiafdeling. Vi var blevet anbefalet Bencke & Partners via netværk, og valgte at prøve dem af til denne opgave.

Vi oplevede en meget engageret og professionel tilgang og løsning til opgaven. Vi blev præsenteret for et felt af meget interessante kandidater og allerede 4 uger efter opstart, kunne vi underskrive kontrakt med en ny kollega.

 HR Partner – kendt dansk bank “anonym”

Vi havde selv forsøgt at rekruttere en ny medarbejder, der skulle erstatte vores CFO, der nærmede sig pensionsalderen. Vi måtte sande at vores netværk ikke indeholdt den ønskede kandidat, og derfor tog vi fat i Bencke & Partners, som hurtigt forstod opgavens indhold og hvilke udfordringer, der kan være ved at erstatte en person der har siddet i rollen i 28 år.

Det lykkedes Bencke & Partners at stille med et felt af kandidater, der alle var kvalificeret og vi fik den helt rigtige til posten.

Processen var nærværende, professionel og vi giver de bedste anbefalinger herfra.

Ejer/Direktør – Dansk produktionsvirksomhed “anonym”