Konsulentudlejning

Hos Bencke & Partners Interim Finance Management står vi klar og kan hjælpe dig med en midlertidig konsulent i din økonomiafdeling. Vi stiller med de rette kompetencer til løsning af den konkrete opgave, og vores konsulenter dækker forskellige roller lige fra CFO, økonomichef, regnskabsansvarlig, controller til en specialist.

Interim Finance Management – ​​hvornår, hvorfor og hvordan?
Det bliver mere og mere populært for virksomheder, der ønsker at udvikle deres organisation og forretning, at ansætte en erfaren konsulent eller specialist midlertidigt.

En interim konsulent kan bringes ind i ledelsesteamet eller virksomheden af ​​flere årsager. Oftest ansættes en midlertidig konsulent til at udfylde et kritisk hul; f.eks. når en nøgleperson er stoppet i økonomiafdelingen, CFO er stoppet, en medarbejder er gået på forældreorlov eller er langtidssygemeldt – men der er flere situationer, hvor en erfaren konsulent er en rentabel løsning.

Udlejningsproces

Processen med at ansætte en interim konsulent fungerer som en normal rekrutteringsproces, dog med en vigtig forskel. Det går meget hurtigere, uden at kvaliteten bliver påvirket.

1

Du og konsulentchefen mødes

 • Vi tager et indledende møde med CFO eller rekrutterende leder i virksomheden.
 • Vi udarbejder jobbeskrivelsen, som identificerer de nødvendige færdigheder.
 • Jobbeskrivelsen bruges som udgangspunkt til at finde den rette konsulent.

2

Vi finder den rette konsulent

 • Vores stærke konsulentnetværk tilsikrer, at vi hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med den rette ressource til opgaven.
 • Vores konsulentdatabase kvalitetssikres hele tiden gennem løbende samtaler, så du kun møder konsulenter, der passer til opgaven, og som vi har et opdateret kendskab til.

3

Præsentation af konsulenter

 • Som udgangspunkt udvælger vi et par egnede konsulenter, som vi præsenterer i CV-form sammen med eventuelle kommentarer og oplysninger.
 • Du udvælger alene eller i samråd med os en eller flere konsulenter, du ønsker at møde.

4

Du møder konsulenten

 • Du møder hurtigt i processen den konsulent vi foreslår. Du kan naturligvis sige nej tak til vores forslag og møde andre konsulenter, hvis du ønsker det.
 • Konsulenten du møder vil være fuldt orienteret om opgaven, virksomheden og andre særlige forhold, der gør sig gældende.

5

Opgaven starter

 • Så snart du, vores konsulentchef og konsulenten er blevet enige, etableres en aftale.
 • Konsulentchefen hos Bencke & Partners vil løbende følge op under hele forløbet.
  Efter endt forløb afholdes evalueringsmøde.

Fleksible løsninger til tidsbegrænsede opgaver
Det bliver mere og mere populært at hente en midlertidig konsulent til at lede konkrete forandringsindsatser, som f.eks. nye markeder, børsnotering, krisehåndtering eller digitalisering af forretningen.
Ved at håndplukke en interim konsulent med præcis den nødvendige og efterspurgte erfaring, får du den support, du har brug for fra start til slut.

Vores konsulenter er eksperter i hurtigt at finde sig til rette i din virksomhed. De er specialister i selvstændigt at orientere sig i løsningen af ​​komplekse udfordringer, og de kaster ofte lys over processer, der kan forbedres og effektiviseres.

Kontakt os i dag
Ønsker du hjælp af Bencke & Partners Interim Finance Management med en midlertidig løsning i din økonomiafdeling?
Kontakt os i dag for en indledende dialog om jeres behov:

info@bencke-partners.dk / 7070 7352